5 x GRATIS

U bent op zoek naar een goede en betaalbare oplossing voor uw kalknagelproblemen? Uiteraard bekijkt u dan de aanbiedingen die door vele behandelaars worden aangeboden. U ziet dan  aanmerkelijke prijsverschillen tussen de aanbieders. Vaak wordt dan voor de goedkoopste gekozen en meestal blijkt er dan achteraf een addertje onder het gras te zitten. U moet nog vaak apart betalen voor onderdelen van de behandeling waar u niet op had gerekend.

Bij BODYRISE zal u dat niet gebeuren. Bij BODYRISE  zijn 5 onderdelen gratis en dus is er sprake van een “ALL INCLUSIVE” behandeling.

5 x GRATIS wil zeggen: gratis intakegesprek, gratis frezen van de nagels voor iedere behandeling, gratis nagelolie voor de nabehandeling, gratis spray om uw schoenen te ontsmetten en een gratis nacontrole.

Hollywood sterren

Hollywood kiest voor CACI-therapie

OOK HOLLYWOOD STERREN KIEZEN VOOR  CACI
In de pagina waarin huidverjonging wordt besproken wordt de CACI-therapie genoemd.
Hierbij worden microstroomstootjes gegeven aan de onderliggende huidspiertjes.
Uit een artikel in het Algemeen Dagblad van 21 februari 2015, blijkt dat deze methode ook bij diverse Hollywood sterren populair is geworden. Ook u kunt net als deze sterren, voor deze behandeling kiezen bij Body Rise in Amersfoort.
Klik op de afbeelding hierboven om het bedoelde artikel uit het Algemeen Dagblad in zijn geheel te lezen.

Aanbieding huidbehandelingen

Alle kuur behandelingen 6 halen 5 betalen.